Ga naar de inhoud
Artikel overzicht

Serie WACHT FF – Aflevering 4

23 maart 2023

Als ambassadeurs van Stichting Durf Te Vragen hebben Dylan Haegens en Marit Haegens- Brugman in samenwerking met de KRO-NCRV een serie geproduceerd genaamd ‘Wacht FF’. Met Dylan als regisseur, Marit als scenarioschrijfster en het team van Haegens Media als crew. De serie is een online dramedy met het doel om psychische klachten bespreekbaar te maken.

Het verhaal speelt zich af in de wachtkamer van een psychologenpraktijk, waar zes patiënten oneindig lang moeten wachten op hun behandeling. Het lange wachten zorgt voor grappige en interessante momenten en botsingen binnen de groep. In iedere aflevering staat een ander karakter centraal en kom je erachter met welke mentale problemen iemand dealt. Gedurende de aflevering zetten zij langzaam hun maskers naar de buitenwereld af.

 In deze aflevering zien we hoe Dolores zichzelf opsluit in de wc omdat ze geen zin heeft om haar verjaardag te vieren. Timor en Anne krijgen haar bijna zover eruit te komen, maar de komst van een opmerkelijk persoon gooit roet in het eten…

Deel dit artikel