Ga naar de inhoud
Artikel overzicht

Serie WACHT FF – Aflevering 2

23 maart 2023

Als ambassadeurs van Stichting Durf Te Vragen hebben Dylan Haegens en Marit Haegens-Brugman in samenwerking met de KRO-NCRV een serie geproduceerd genaamd ‘Wacht

FF’. Met Dylan als regisseur, Marit als scenarioschrijfster en het team van Haegens Media als crew. De serie is een online dramedy met het doel om psychische klachten bespreekbaar te maken.

Het verhaal speelt zich af in de wachtkamer van een psychologenpraktijk, waar zes patiënten oneindig lang moeten wachten op hun behandeling. Het lange wachten zorgt voor grappige en interessante momenten en botsingen binnen de groep. In iedere aflevering staat een ander karakter centraal en kom je erachter met welke mentale problemen iemand dealt. Gedurende de aflevering zetten zij langzaam hun maskers naar de buitenwereld af.

In deze aflevering zien we hoe de verveling toe slaat in de wachtkamer. Hier komt verandering is wanneer er paniek ontstaat omdat Anna vertelt dat het toilet aan het overstromen is. De vraag is wie er voor het verstopte toilet verantwoordelijk is en kan het worden opgelost voordat de pleuris uitbreekt?

Deel dit artikel