Ga naar de inhoud
Artikel overzicht

Marit spreker bij het Kids & Jongerencongres 2024

27 juni 2024

18 juni 2024 was de 32e editie van het Kids en Jongeren congres bij VUE Hilversum. Dit congres is met name gericht op marketing & communicatie specialisten. Tijdens dit congres word je door verschillende sprekers meegenomen in de belevingswereld van jongeren.
Want sluit jouw boodschap wel echt aan bij de belevingswereld, motivatie en het gedrag van de kinderen en/of jongeren, kun jij ze daadwerkelijk raken en doen bewegen?
Marit gaf een mooie presentatie over hoe je een groot online bereik inzet om het verschil te maken in het leven van je volgers.
Dit deed ze door een volle zaal mee te nemen in de start van de carrière van Dylan, de ontmoeting tussen Dylan & Marit, het ontstaan van Haegens Media en de wens van beide om met dit bereik iets voor de maatschappij te doen.
Door de angststoornis van Dylan en de eetstoornis anorexia van Marit werd Stichting Durf te Vragen opgericht en proberen ze het taboe dat heerst op mentale problemen te doorbreken.
En dit doet de Stichting onder andere door ‘Taboeiend’, een virtuele en interactieve experience in het basis- en voortgezet onderwijs, die probeert het taboe dat heerst op mentale problemen te doorbreken. De experience was uiteraard ook aanwezig en na afloop konden geïnteresseerden het prikkelspel spelen.
De zaal was enthousiast en geraakt door het verhaal van Marit en Taboeiend!

Deel dit artikel